Cazarea in regim hotelier, un altfel de trend

Cazarea in regim hotelier, un altfel de trend

Vacantele au inceput sa fie tot mai accesibile. Pentru ca puterea de consum trebuie mentinuta la cote inalte, hotelierii si agentiile de turism au dezvoltat de-a lungul timpului tot felul de strategii pentru ca publicul larg sa aiba optiuni turistice.

Unii merg pe varianta de a pleca in vacanta in perioade in care numarul de turisti este mai scazut sau in perioade de extra sezon. O altfel de strategie se refera si la tipul de cazare. Fara sa existe un compromis la capitolul confort, exista apartamente in regim hotelier oferite spre inchiriere. Acestea ofera un complex de aspecte, combinand conceptul de cazare la hotel cu cel pe cont propriu, intr-un apartament inchiriat.

Ce implica regimul hotelier

Conditiile de cazare din unitati precum hotelurile au devenit un etalon al serviciilor de buna calitate. Inseamna rasfat, inseamna o echipa de oameni ce impreuna sunt dispusi sa se ocupe de tot ce este necesar pentru ca un turist sa se simta confortabil.

Iar cand vine vorba de cazarea prin sistemul de inchiriere, esti pe cont propriu. Ai mai multa libertate, insa se prea poate sa ai de pierdut la capitolul necesitati. Gandeste-te chiar si la partea de detalii, de obiecte de uz casnic ce iti pot spori din plin cheltuielile de vacanta.

Cum ar fi insa ca cele doua concepte sa se contopeasca? Rezulta inchirierea de apartamente in regim hotelier. Un astfel de concept a devenit extrem de popular in ultimul timp. Este tot mai cautat intrucat la un super pret poti avea parte de confort si de intimitate, dar mai ales de o experienta autentica.

Conditiile pentru regimul hotelier

La fel ca si in cazurile unitatilor de cazare ce ofera servicii de cazare si unde se impun anumite reguli, si pentru inchirierea in regim hotelier exista cateva aspecte de acest gen. Asadar, cei interesati de astfel de servicii pot fi siguri ca vor avea parte de o colaborare sigura, profi si fara repros. Sunt asigurate si conditiile de intimitate si confidentialitate.

Cat despre zone si locatii, daca ne raportam la o agentie de profil descoperim ca interesul este acela de a oferi spre cazare apartamente si garsoniere din cele mai bine cotate zone. Spre exemplu, in marele Bucuresti cei care doresc o astfel de cazare pot alege intre zona Decebal, Mihai Eminescu, Bulevardul Coposu sau Calea Calarasi. Au la dispozitie optiuni ce includ atat apartamente de 2 sau 3 camere, cat si garsoniere.

Cu toate dotarile la activ, cu toate conditiile unui trai modern – se includ electrocasnice, articole casnice, mobila si tot ce este necesar intr-o casa de locuit – deci exista toate conditiile necesare pentru ca o astfel de cazare sa fie o prima alegere. Nu in cele din urma merita mentionat si faptul ca preturile sunt avantajoase. Ba chiar mai mult decat atat, in functie de numarul de nopti pentru care se doreste inchirierea, exista sansa ca pretul sa fie unul chiar mai mic.

Cazarea in regim hotelier incepe sa fie tot mai populara. Dat fiind care sunt conditiile si modul de inchiriere, se si intelege de ce este atat de convenabila.

Related Posts
Leave a reply