Ce este baza de machiaj si ce rol are aceasta?

Ce este baza de machiaj si ce rol are aceasta?

Atunci cand te machiezi ai observat in functie de produse si de ten, de multe ori este posibil ca machiajul nu dureaza prea mult, si cel mai probabil acesta poate sa dureze mult mai putin decat ai anticipat.

Nimic nu e mai deranjant decat sa descoperi ca ai un machiaj deteriorat atunci cand participi la un eveniment important si sa nu ai cum sa il refaci in timp util. Pentru a evita astfel de situatii neplacute in ceea ce priveste machiajul, specialistii in make-up au inventat baze de machiaj.

Primerul, dupa cum mai este cunoscuta aceasta baza de machiaj, se foloseste pentru aplicarea mai eficienta a machiajului, si se transforma intr-un strat protector cuprins intre piele si produsele cosmetice.

Baza de machiaj este foarte importanta pentru ca previne blocarea porilor si garanteaza un machiaj care este capabil sa reziste pentru mai mult timp. Bazele pentru machiaj sunt simplu si usor de aplicat, si au avantajul de a garanta un machiaj rezistent pentru mai mult timp.

Baza Machiaj de regula este iefina, se gaseste peste tot si la magazine offline cat si la magazine online precum MakeHot, si precizam faptul ca aplicarea produsului este foarte simpla, efectele aplicarii bazei de machiaj se vad imediat, iar unul dintre cele mai importante efecte este acela de a atenua ridurile, cicatricele si roseata.

De-asemenea, precizam faptul ca baza de machiaj este cea care umple porii dilatati si absoarbe excesul de sebum, iar din acest motiv luciul fetei e redus.

Pe de alta parte o baza machiaj este de-asemenea utila datorita faptului ca protejeaza tenul de alergeni si de substantele care pot sa determine aparitia acneei, iar datorita utilizarii bazei de machiaj, cu siguranta machiajul rezista mai bine indiferent de conditiile atmosferice.

Aspectul bazi de machiaj este unul estetic si deosebit, care face pielea „ca de bebelus”. De-asemenea, precizam faptul ca transparenta bazei, uscarea rapida si finisajul mat, sunt numai unele dintre cele mai mari calitati ale primerului.

De cele mai multe ori, baza de machiaj se aplica doar pe o piele uscata, dupa ce inainte au fost folosite diferite creme hidratante. Precizam faptul ca acestea nu trebuie sa contina silicon mai ales daca aveti un ten gras.

Cu baza pentru machiaj trasaturile fetei sunt mereu luminate, in timp ce culorile si expresivitatea machiajului obtinut sunt intacte peste zi, iar machiajul este elegant si impecabil de fiecare data.

Alegerea nuantelor corecte in ceea ce priveste baza de machiaj este destul de dificila, insa in cazul in care se respecta anumite principii simple, atunci cu siguranta optiunea va fi evidenta. In cazul in care doriti o nuanta a tenului deschisa, atunci este indicat sa alegeti baza alba.

In ceea ce priveste tenul tern, acesta se impaca bine cu baza roz, in timp baza verde rezolva problema rozaceei, iar bazele mov ilumineaza tenul obosit.

Magazinele online de specialitate precum MakeHot de exemplu, care comercializeaza produse de machiaj, va ofera posibilitatea de a opta pentru baze de machiaj profesionale premium, primer machiaj hidratant, primer pentru fard pleoape rezistent la transfer, primer machiaj pentru matifiere, pentru corectarea culorilor, pentru ten cu subton roz si rosiatic

Related Posts
Leave a reply