Experienta masajului cand esti incepator

Experienta masajului cand esti incepator

Cand mergi in necunoscut nu stii la ce sa te astepti. Poti doar sa intuiesti, insa nu stii si ce rezultate vor fi. Desigur, daca te gandesti sa incerci un masaj erotic si tu nu ai mai facut asta niciodata se prea poate sa fii entuziasmat si sa te gandesti deja la trairile pe care le vei experimenta. Fii totusi realist si percepe asta ca pe o calatorie: ca sa te bucuri de ea ai nevoie mai intai de toate de planificare.

Primul pas, gasirea locatiei. Daca esti din capitala, un salon masaj erotic Bucuresti va fi usor de reperat pentru ca sunt o multime de optiuni. Vei dori insa sa fie vorba de un salon unde te simti bine, unde esti intampinat cum se cuvine. O recomandare este Artemis, un salon unde vin adesea si turisti straini. Ai parte de intimitate, ai parte de un cadru restrans si asta va contribui la starea ta de extaz.

La ce sa te astepti

Sa ti se citeasca mintea? Nu, nu se va intampla asta, motiv pentru care saloanele se adreseaza cu toate detaliile. Spre exemplu, vei putea sa alegi maseuza si in acest sens ti se prezinta si o galerie. Alegi dupa bunul plac, dupa preferinte, dupa culoarea parului sau dupa cum ti se aprind calcaiele cand vezi maseuzele apetisante. Apoi este si lista de masage, ca tipologie, prezentate aproape in detaliu. Din nou, trebuie sa faci o alegere.

Daca esti incepator poti merge mai degraba pe stilul de masaj topless sau nud. Acum depinde si de personalitatea ta, de cum te definesti si cum exploatezi sexualitatea. Unii incearca din prima un masaj erotic complex, poate chiar cu doua maseuze. Altii sunt mai potoliti, cel putin la prima sedinta. Depinde de tine.

Te mai astepti de asemenea sa fii intrebat daca ai preferinte de ora si locatie. Asta pentru ca sedinta de masaj se poate desfasura si la hotel. Cat despre ora, nu te limita la ideea ca ar fi bine sa se intample seara. Poate ca mai incitant de atat este ora pranzului. Pana la urma o ora de relaxare o poti savura oricand, nu conteaza in ce parte a zilei. Desigur, trebuie sa iti planifici ziua in functie si de acest moment.

Intreaba detalii! Stii cum se spune, detaliile fac diferenta. Ai dori poate sa intrebi despre cat se taxeaza daca depasesti ora de sedinta sau daca iti doresti si o alta in aceeasi zi. La randul tau vei fi intrebat despre posibilitatea de a fi contactat si anuntat in cazul in care se schimba programul. Practic un sir de intrebari ce te lamuresc despre anumite aspecte, fara sa te lovesti de partea stresanta de a nu sti cum sa faci in anumite cazuri.

Despre sedinta in sine prea putine se pot mentiona, de vreme ce fiecare barbat are propria interpretare despre ce se petrece acolo sau de cum se simte in acele momente. Va fi desigur ceva placut, eroticul se va juca cu mintea ta si senzatia este una mai mult decat placuta. Dar asta iti vei da seama singur, la momentul potrivit.

Related Posts
Leave a reply