Hidrofor sau pompa submersibila – ce sa alegi pentru gospodaria ta?

Hidrofor sau pompa submersibila – ce sa alegi pentru gospodaria ta?

Pentru ca in unele zone nu exista o retea de tevi pentru transportul apei potabile, atunci o varianta la indemana este sa montezi un hidrofor sau o pompa submersibila. Poti apela la aceste dispozitive atat pentru uzul casnic, cat si pentru irigarea gradinii, in functie de necesitati.

Inainte sa alegi intre o pompa submersibila si un hidrofor este important ca furnizorul sa fie specializat pe acest profil si este de preferat sa detina un stoc variat de modele de la brand-uri recunoscute pentru a se plia pe cerintele particulare ale fiecarui tip de locuinta.

Un punct de interes pentru public este TopStrong.ro. Gama variata de produse pentru casa si gradina, scule si unelte si alte accesorii necesare in reparatii si calitatea sunt aspecte ce ii recomanda.

Pompa submersibila sau hidrofor – ce recomanda specialistii TopStrong?

In primul rand, este demn de mentionat ca in materie de hidrofoare, pe TopStrong vei gasi peste 400 de modele. La nivel tehnic, ambele dispozitive extrag apa din puturi pentru a o distribui ulterior in reteaua de instalatii a casei.

Diferenta dintre un hidrofor si o pompa submersibila este ca pompa se instaleaza prin scufundare, impingand astfel apa in retea. Hidroforul se monteaza la suprafata intr-o camera tehnica si extrage apa din pamant de la adancimi variate.

Pompele submersibile

O pompa submersibila este destinata sa extraga apa chiar si la presiune mari si sa o transporte pe tevi. De asemenea, poate fi conectata atat la un furtun flexibil, cat si la conducte fixe, rigide.

In catalogul TopStrong vei gasi o gama variata de modele de pompe submersibile, de la cele pentru alimentarea cu apa a locuintei si pentru irigatii si pana la cele menite sa extraga apa reziduala.

Hidroforul

Hidroforul este utilizat pentru a extrage apa potabila din fantani sau puturi pentru alimentarea locuintei cu apa potabila.

Mai precis, daca ai o sursa de apa la o adancime mica, atunci un hidrofor complet echipat este ideal. Daca doresti sa extragi apa de la adancimi mari si mai ai nevoie in gospodarie si de extragerea apelor reziduale, pompa submersibila este special conceputa pentru aceste necesitati.

Modele variate si mai multe specificatii tehnice pentru pompe si hidrofoare de la TopStrong gasesti pe pagina online oficiala a magazinului prezentat.

Related Posts
Leave a reply