Relatiile si noua tehnologie

Relatiile si noua tehnologie

Ai trimis vreodata un text sexy pentru iubitul tau si ti-ai dat apoi seama ca a ajuns de fapt la seful tau? Stii parola de e-mail a partenerului tau? Iti verifici in mod constant Blackberry-ul, chiar si atunci cand esti la o intalnire? Chiar daca nu ai experimentat aceste probleme high tech, probabil ca le-ati intalnit cumva la intersectia dintre tehnologie si relatii si poate ti-ai stabilit deja anumite reguli pentru tine si partenerul tau. Iata ce este acceptat atunci cand se amesteca dragostea cu cele mai recente tehnologii.

NU te cufunda in lumea captivanta a iPhone-ului, Blackberry-ului sau calculatorului atunci cand ai probleme in relatie. Impartaseste orice gluma vazuta pe telefon cu partenerul tau daca razi cu voce tare. Da texte si e-mailuri partenerului tau cu aceeasi grija ca atunci cand ati inceput relatia. Listele de alimente si alte asemenea mesaje nu tin loc de corespondenta amoroasa. Fa-ti timp si pentru a trimite nimicuri dulci pe Facebook sau e-mail. Incarca muzica noua pe iPod, dar tine cont si de preferintele lui. Melodii cu mesaj si cateva cuvinte vor fi o surpriza dulce si-i vor arata ca v-ati gandit la ei in timp ce erau departe.

NU fa schimb de parole de e-mail cu partenerul tau, indiferent de cat de buna ar putea parea ideea la un moment dat. NU hack-ui e-mailul sau telefonul partenerului tau, nu-i citi mesajele, presupunand ca te inseala, nu-l speria si nu posta suspiciunile pe o retea sociala sau pe un site web. Stresul va scapa de sub control. Salveaza texte dragute, e-mailuri si mesajele vocale pe care doresti sa le pastrezi ca amintire. NU trimite mesaje text sau e-mailuri siropoase de pe telefonul companiei, cu exceptia cazului in care vei dori sa le explici directorului de IT la prima sedinta a zilei.

human

Stabileste-ti o limita de timp pentru navigarea pe internet in timp ce stati impreuna. Poti da un obiect high tech ca un cadou, dar nu pentru o ocazie romantica. Noteaza asta si cauta pentru aniversari importante si de suflet cadouri care sa-i topeasca inima partenerului! NU raspunde la e-mail sau naviga pe net in timp ce vorbesti la telefon cu o alta persoana. Ai putea crede ca esti regele sau regina multi-tasking-ului, insa e deranjant pentru amandoi si-l face sa para ca si cum doar jumatate de grija ti-o concentrezi pe conversatie. NU adu in discutie subiecte importante intr-un mediu in care partenerul tau nu se simte confortabil.

Related Posts
Leave a reply