Simetria feței tale este o comoară. Descoper-o prin rinoplastie!

Simetria feței tale este o comoară. Descoper-o prin rinoplastie!

Nasul este punctul central al feței noastre și totodată un punct de simetrie extrem de important. Fiind plasat exact în mijlocul feței noastre, ne poate oferi fie trăsături armonioase, fie ne poate schimba cu totul înfățișarea.

Din păcate, există foarte puține persoane cu un nas perfect anatomic, cele mai multe având, evident, un defect de o anumită factură: formă, mărime sau deviație.

Cu toate acestea, față noastră este în același timp partea cu care ne identificăm cel mai mult. Dacă diverse părți ale corpului nostru sunt mai mult sau mai puțin similare cu ale altor oameni, fața are cu siguranță niște trăsături unice. De aceea, operația de rinoplastie este indicată pentru o corectare a oricărei imperfecțiuni la nivelul nasului.

Operația de rinoplastie este un moft?

La o adică, nu toți ne-am născut pentru a fi vedete de televizor sau modele pe podium. Așadar: de ce am avea nevoie de rinoplastie, în lipsa vreunui defect grav la nivelul nasului.

Rinoplastia nu este obligatorie, evident, pentru oricine, însă este cu siguranță recomandată. De ce? Pentru că are 2 tipuri de impact asupra voastră:

  • Impact psihologic: orice defect vizibil ne face să fim jenați în public. Un nas diform sau pur și simplu prea mare ne poate face să ne simțim nesiguri pe noi, mereu îngrijorați de ce cred ceilalți.
  • Impact fiziologic: dincolo de latura estetică, rinoplastia ajută și la corectura deviației de sept, una dintre problemele principale cu care se confruntă mai toți cei care au probleme în a respira cu lejeritate

Observăm așadar că rinoplastia, dincolo de faima oricărei operații estetice, are un impact mai mult decât estetic, deci cu greu poate fi numită un moft, în adevăratul sens al cuvântului.

Cum procedăm dacă dorim o operație de rinoplastie?

Nimic mai simplu, totul ține de puțină cercetare. În primul rând, trebuie găsit medicul adecvat, care are experiență mare în rinoplastie, pentru ca nasul vostru să nu aibă și mai mult de suferit după această intervenție.

După ce ați găsi medicul, solicitați o primă consultație, în timpul căreia acesta vă va povesti întreaga procedură. Contează enorm ca medicul să vă poată consulta față în față, pentru a putea să vă ofere expertiză medicală personalizată pe cazul dumneavoastră.

După această primă consultație, medicul vă va spune în ce constă operația de rinoplastie, care vor fi pașii pre-operatori precum și perioada post-operatorie și nu în ultimul rând, întrebarea care macină pe toată lumea: cât costă o operația de rinoplastie.

În rest, întregul proces va decurge de la sine. Nu vă trebuie decât încredere în voi și în mediul estetician. Un medic de încredere nu este ușor de găsit, însă o recomandare pentru București ar fi dr. Radu Panțuru, un medic estetician specializat în rinoplastie. Puteți urmări interviul său despre rinoplastie oferit postului de televiziune Digi24 pe site-ul său, drpanturu.ro, de unde puteți afla și alte informații vitale despre operația de rinoplastie.

Related Posts
Leave a reply