Totul despre cresterea porumbeilor si lucrurile ce stimuleaza acest lucru

Totul despre cresterea porumbeilor si lucrurile ce stimuleaza acest lucru

Daca esti un iubitor al acestor fiinte fragile, ai ajuns unde trebuie. Acestia au pretentii diverse ce privesc atat mediul in care traiesc, cat si alimentatia. Chiar daca ii cresti pentru a-i face campioni de curse sau pentru carnea lor frageda, ai nevoie de accesorii si produse ce iti vor usura din munca.

In alta ordine de idei, lucrurile pe care acestia le pot face sunt uimitoare – pe langa viteza pe care o pot atinge in zbor, faptul ca au capacitatea de autorecunostere ii face si mai deosebiti. Trebuie sa ii protejezi si sa le oferi cele mai bune conditii de dezvoltare si trai.

Cum incepi? Ei bine, ai nevoie de un magazin specializat pe acest domeniu de unde sa achizitionezi doar produse de calitate. Am o recomandare pentru tine si anume produsecolumbofile.ro. Aici vei gasi o multitudine de produse dedicate porumbeilor – cu scopul de a le facilita dezvoltarea si nu numai.

Boxa – locul in care isi petrec cea mai mare parte a timpului

O boxa trebuie sa contina hranitoare, adapatoare, odihinitoare, cuibare si asa mai departe. In functie de dimensiunile boxelor tale, adaposteste in ele un numar optim de porumbei. Nu uita ca acestia nu sunt incantati de locurile inghesuite, suprapopulate, asa ca nu le incarca locuinta.

Acest magazin de produse pentru porumbei iti propune idei practice si accesorii pentru un trai confortabil si placut. De exemplu, daca intr-o boxa nu locuieste doar un singur porumbel, trebuie sa alegi un adapator de capacitate mai mare.

Totodata, pentru a nu ocupa prea mult spatiu, alege-l pe cel cu carlig. Daca alegi unul mai mare nu vei mai avea mereu in minte faptul ca acestia ar putea ramane fara apa pe timpul zilei.

In aceeasi ordine de idei, pentru a exploata intreg spatiul disponibil, alege un hranitor cat mai practic. Cele din cadrul magazinului sunt tip grit, grit cu separator, individuale, tip jgheab, din lemn sau plastic cu capac. E la libera ta alegere cum vrei sa ornezi locuinta acestora – solutii sunt numeroase si te asteapta sa le descoperi.

Pe langa hrana corespunzatoare nu uita de suplimentele alimentare

La fel ca oamenii si porumbeii au nevoie de diverse suplimente alimentare ce ii ajuta sa se dezvolte corect si sanatos. Achizitioneaza vitamine pentru porumbei de la Radu Duo si ofera-le energia si protectia de care au nevoie.

De exemplu, uleiul de usturoi este un supliment de care au nevoie. De ce? Pentru ca acesta stimuleaza secretiile gastrice impiedicand fermentatia si alte probleme ce pot aparea in tractul digestiv.

In aceeasi ordine de idei, faciliteaza o buna circulatie a sangelui si asigura protectie cailor respiratorii. Contine de asemenea si vitamina E care sporeste perioada de fecundare a porumbeilor si asigura o dezvoltare corecta a muschilor si a sistemului nervos.

Nu uita nici de drojdia de bere – supliment alimentar pentru sezoanele sportive. Drojdia de bere va mentine porumbeii intr-o forma buna pe timpul concursurilor. Totodata, dupa incheierea acestora, va stimula recuperarea porumbeilor.

Acceseaza chiar acum produsecolumbofile.ro si alege tot ce e mai bun pentru porumbeii tai. Vei descoperi si alte produse dedicate porumbeilor pe langa cele enuntate anterior.

Related Posts
Leave a reply